Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g8.2g16kcal1.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g51kcal2.6g3.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko16g26kcal1.3g1.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.7g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g161kcal8.2g10.1g8.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857