Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.8g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g5.7g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g68kcal1.4g10.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko16g34kcal0.7g5.2g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.4g2.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g215kcal4.4g32.9g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210