Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)1.5g4.8kcal0.3g0.2g0.3g0g
Kookosrasva (Cocos)7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Vispikerma, Milbona2.5g9kcal0.1g0.1g1g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g1g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0g
Murot, Rice Crispies0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly2.5g3.6kcal0.4g0.2g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g187kcal2.2g2.4g19g2.8g
Valittu annoskoko16g94kcal1.1g1.2g9.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna8g47kcal0.6g0.6g4.8g0.7g
Arvot/100g100g597kcal7g7.6g60.5g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868