Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Liivatelehti, gelatiini3.8g13kcal3.2g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g2.5g8.5kcal0.1g0.1g0.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g2.5g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g136kcal9.2g1.2g10.4g0g
Valittu annoskoko16g68kcal4.6g0.6g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g34kcal2.3g0.3g2.6g0g
Arvot/100g100g429kcal29.1g3.8g32.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678