Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g0.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g43kcal4g1g2.4g0.2g
Valittu annoskoko16g22kcal2g0.5g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g137kcal12.7g3.2g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905