Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g3.1g0.2kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.5g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g23kcal1.4g1.6g1g0.2g
Valittu annoskoko16g12kcal0.7g0.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal4.4g5.1g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727