Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)1g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g159kcal1.4g13.8g10.8g0.4g
Valittu annoskoko16g79kcal0.7g6.9g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g40kcal0.4g3.5g2.7g0.1g
Arvot/100g100g505kcal4.5g43.9g34.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591