Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 4.3g16kcal0.6g2.5g0.3g0.4g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g2.7g8.6kcal0g0g0.9g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g100kcal2.2g15g3g1g
Valittu annoskoko16g50kcal1.1g7.5g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0.6g3.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g318kcal7g47.8g9.6g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241