Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Grahamjauho 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g2.8g17kcal0.5g0.2g1.5g0.4g
Banaani, kuorittu 5.3g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g1.4g5.3kcal0g1.4g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g102kcal2g10.2g5.8g1.2g
Valittu annoskoko16g51kcal1g5.1g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g26kcal0.5g2.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g325kcal6.4g32.5g18.5g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844