Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g7.3g41kcal0.7g2.3g3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g5.6g34kcal1.2g0.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g169kcal4g5.6g14.2g0g
Valittu annoskoko16g84kcal2g2.8g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g42kcal1g1.4g3.6g0g
Arvot/100g100g538kcal12.7g17.8g45.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104