Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 9g11kcal2g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punaviini 1.4g1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g28kcal4g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko16g14kcal2g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal1g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal12.7g2.5g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890