Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g42kcal4.2g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko16g21kcal2.1g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1.1g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g133kcal13.3g1.3g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722