Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g8.8g31kcal1.2g5.8g0.3g0.5g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto2g8.4kcal0.3g0g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Saksanpähkinä 2g13kcal0.3g0.1g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g116kcal3.8g12.2g5.6g1.6g
Valittu annoskoko16g58kcal1.9g6.1g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna8g29kcal1g3.1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g365kcal11.9g38.4g17.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278