Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 5.2g4kcal0.9g0g0g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g2.6g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g22kcal2.8g0.4g1g0g
Valittu annoskoko16g11kcal1.4g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g70kcal8.8g1.3g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895