Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)2.7g4.9kcal0.6g0g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g2.9g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g38kcal3.2g0.4g2.4g0g
Valittu annoskoko16g19kcal1.6g0.2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.8g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g119kcal10.1g1.3g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804