Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g9kcal0g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko16g5kcal0g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g28kcal0g3.1g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417855