Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g4.7g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g4.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g3.5g4kcal0.6g0.1g0.2g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g2.9g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g27kcal3g1.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko16g14kcal1.5g0.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g85kcal9.5g5.1g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961