Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Muna, annos 60g1.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 6.2g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g82kcal1g10.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko16g41kcal0.5g5.2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.3g2.6g1g0.1g
Arvot/100g100g261kcal3.2g32.9g12g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107