Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 4.8g3.3kcal0.7g0g0.1g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)5.5g5.6kcal0g0.1g0.5g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g24kcal1.4g1g1.4g0g
Valittu annoskoko16g12kcal0.7g0.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g77kcal4.4g3.2g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027