Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g7.3g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3.6g6kcal0.9g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g55kcal3.2g4.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko16g28kcal1.6g2.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.8g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g173kcal10.1g15.1g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781