Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 7.8g3.5kcal0g0.7g0g0.1g
Sokeri1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g4.9g18kcal0.7g2.9g0.3g0.5g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g70kcal1.4g10.8g2.2g1.4g
Valittu annoskoko16g35kcal0.7g5.4g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.4g2.7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g221kcal4.4g34g6.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248