Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 2.5g4.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.5g8.2kcal0g0.1g0.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.1g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi2.5g11kcal0.2g1.5g0.5g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Mangosose, Piltti3.1g1.9kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g78kcal1.6g7g5.2g0.2g
Valittu annoskoko16g39kcal0.8g3.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g20kcal0.4g1.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g246kcal5g22g16.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199