Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g46kcal0.4g1.2g4.4g0.4g
Valittu annoskoko16g23kcal0.2g0.6g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.1g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g145kcal1.3g3.8g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750