Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g4.1g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Tonnikala vedessä 2.9g3kcal0.7g0g0g0g
Tomaatti 5.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.5g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.6g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g40kcal2.8g3.8g1g1.4g
Valittu annoskoko16g20kcal1.4g1.9g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.7g1g0.3g0.4g
Arvot/100g100g128kcal8.9g12g3.2g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778