Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g4.7g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Broilerifilee, marinoimaton5g5.4kcal1.2g0g0.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Arla Apetina Feta 3%1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g30kcal3g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko16g15kcal1.5g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.8g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g94kcal9.5g7g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373929