Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2.1g0.4kcal0.1g0g0g0.1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g1.1g3.2kcal0.3g0.5g0g0.1g
Flora ruokakerma 15%0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g12kcal0.8g1g0.4g0.4g
Valittu annoskoko16g6kcal0.4g0.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2.5g3.2g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798