Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 7g14kcal1.3g0g1g0g
Linssi, punainen, Go Green3.5g11kcal0.8g1.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g55kcal4.2g4g2g1g
Valittu annoskoko16g28kcal2.1g2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal1.1g1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g174kcal13.2g12.6g6.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122