Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1.2g4.1kcal0.2g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g4.9g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g38kcal3.4g2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko16g19kcal1.7g1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.9g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g117kcal10.6g6.2g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042