Peruna-jauhelihalaatikko ruokakermaan

800 kg perunaa
800 kg jauhelihaa
2 tomaattia
sipulia
suolaa
jauhalihamaustetta
maustepippuria
5 dl (ruoka) kermaa

Kuori ja viipaloi perunat, viipaloi tomaatit, paista jauheliha ja hienonnettu sipuli, mausta jauheliha, lisää kerma, laita perunaviipaleet ja jauhaliha-sipuliseos ja tomaattiviipaleet kerroksittain vuokaan, lisää kokonaiset maustepippurit, paista uunissa 200°C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5.5g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 5.5g7.6kcal1g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g28kcal2.2g2g1g0.2g
Valittu annoskoko16g14kcal1.1g1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.9g6.3g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251258