Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistettu 1.7g8.5kcal0.3g0g0.8g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g27kcal0.6g0.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko16g14kcal0.3g0.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.2g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g86kcal1.9g2.5g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708