Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g6.3g4.4kcal1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g5.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g20kcal2.2g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko16g10kcal1.1g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.6g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal6.8g2.5g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115928