Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.1g1.7kcal0.4g0g0g0g
Suklaa tumma 2.9g15kcal0.1g1.6g0.9g0.2g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl2.5g16kcal0.4g0.1g1.6g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)2.3g4.5kcal0.1g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g108kcal2g13.4g5g0.8g
Valittu annoskoko16g54kcal1g6.7g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g27kcal0.5g3.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g341kcal6.3g42.4g15.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191