Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku HK 3%0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Atria kevyt Perhenakki2.8g4.5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g35kcal1.4g3.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko16g17kcal0.7g1.9g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.4g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g108kcal4.4g11.9g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055