Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g4.9g17kcal0.5g3.6g0.1g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)4.1g3.9kcal0.9g0g0g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt4.9g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1.5g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g61kcal4g7.8g1.6g0g
Valittu annoskoko16g31kcal2g3.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal1g2g0.4g0g
Arvot/100g100g191kcal12.5g24.4g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297559