Paahdettu paprika-linssikeitto

Pilko paprikat isoiksi lohkoiksi ja paahda niitä uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes kuoreen alkaa tulla tummia pilkkuja.

Anna jäähtyä hetken, kuori ja pilko.

Huuhtele ja valuta linssit.

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä kattilanpohjalla hetki, lisää loput ainekset ja puolet vedestä.

Anna keiton kiehua hiljalleen, kunnes linssit ovat kypsiä (20-25 minuuttia).

Lisää vettä keittoon pikkuhiljaa tarpeen mukaan.

Soseuta sauvasekoittimella, tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Saara74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tuore chili (Oma), annos 20g0.1g0kcal0g0g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g2g6.4kcal0.5g1g0g0.2g
Tomaatti, tuore3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g18kcal1g2.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko16g9kcal0.5g1.2g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g57kcal3.1g7.5g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321936