Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Siirappi, tumma0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.7g2.3kcal0.4g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g23kcal1g2g1g0.2g
Valittu annoskoko16g12kcal0.5g1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.1g6.3g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499