Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Paistijauheliha 10%3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%1.2g2kcal0.1g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g38kcal2.2g4.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko16g19kcal1.1g2.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.6g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g120kcal6.9g14.4g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145