RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 8.8g10kcal1.7g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 3.5g5.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g0.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g37kcal4g1.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko16g18kcal2g0.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g114kcal12.5g3.8g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489