Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.2g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g18kcal1.2g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g9kcal0.6g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.7g3.1g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515