Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g6.8g8.6kcal0.3g0.2g0.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.1g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g68kcal4g3.2g4.2g0.6g
Valittu annoskoko16g34kcal2g1.6g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal1g0.8g1.1g0.2g
Arvot/100g100g213kcal12.6g10.1g13.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368