PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 9g3.5kcal0g0.6g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g1g5.2kcal0g0g0.6g0g
Maito, Kevyt0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g47kcal1g6.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko16g23kcal0.5g3.1g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.3g1.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g144kcal3.1g19.1g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219