Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Mustikka, Pakkasmarja6.2g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Marenki 1.9g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g70kcal0.4g6.8g4.4g0.4g
Valittu annoskoko16g35kcal0.2g3.4g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.1g1.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g219kcal1.3g21.4g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218