Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke2g2kcal0.4g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2.9g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g15kcal1g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko16g8kcal0.5g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal3.1g5g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736