Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 18g157kcal0g0g17.8g0g
Pellavansiemenöljy36g320kcal0g0g35.5g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g18g14kcal0g0g1.6g0g
Viinietikka 79g16kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g1015kcal0g0.8g109.8g0g
Valittu annoskoko150g507kcal0g0.4g54.9g0g
Annoskoko puolitettuna75g254kcal0g0.2g27.5g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233