Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)41g294kcal0g0g32.7g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g244kcal0g0g27.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki51g29kcal4.3g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g1132kcal8.6g5.2g120.8g0g
Valittu annoskoko150g566kcal4.3g2.6g60.4g0g
Annoskoko puolitettuna75g283kcal2.2g1.3g30.2g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880