Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)90g114kcal9.9g0.3g8.1g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g68kcal2.3g13.9g0.4g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 3g11kcal0g0g1.2g0g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g673kcal27.6g88.4g22g5.2g
Valittu annoskoko150g337kcal13.8g44.2g11g2.6g
Annoskoko puolitettuna75g168kcal6.9g22.1g5.5g1.3g
Arvot/100g100g224kcal9.2g29.5g7.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256