Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 30g65kcal5.5g0g4.9g0g
Kieli naudan 30g60kcal5g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g377kcal24.4g25.2g19g2.4g
Valittu annoskoko150g189kcal12.2g12.6g9.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna75g94kcal6.1g6.3g4.8g0.6g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641