Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Peruna, uusi 25g19kcal0.4g4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 25g10kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g202kcal23g14.4g3.2g2.6g
Valittu annoskoko150g101kcal11.5g7.2g1.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna75g51kcal5.8g3.6g0.8g0.7g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706