Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Paistijauheliha 10%62g106kcal12.5g0g6.2g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Riisi tumma 27g93kcal1.9g19.1g0.6g1.1g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g489kcal30.4g45.8g19g5.4g
Valittu annoskoko150g245kcal15.2g22.9g9.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna75g122kcal7.6g11.5g4.8g1.4g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.3g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327