Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President31g81kcal5.9g0.2g6.2g0g
Kesäkurpitsa63g11kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 7.8g17kcal2.4g0g0.8g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g262kcal17.8g7.2g18.2g2.2g
Valittu annoskoko150g131kcal8.9g3.6g9.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna75g66kcal4.5g1.8g4.6g0.6g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.4g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663